در این مقاله سعی داریم تا در مورد سرخ کن و ویژگی های یک سرخ کن بدون روغن صبحت کنیم

 

 

کنترل دما

کنترل دما برای سرخ کن ها می تواند اجرا شود ، اما غیر معمول است. بدون آنها برای اطمینان از ایمنی به سرخ کن عمیق نیاز است. گاهی اوقات “کنترل حرارت رایانه ای” در سرخ کن ها در بازار امروزه به ویژه در سرخ کن های تجاری وجود دارد. در واقع ، برخی از سرخ کن های مدرن دارای کنترل خاموش شدن خودکار هستند ، فقط در صورت بالا رفتن بیش از حد دما ، که سطح پیچیدگی و ایمنی دیگری را افزایش می دهد.  ایده خوبی است که از دماسنج جداگانه یا خارجی استفاده کنید ، حتی اگر دستگاه کنترل دما داشته باشد ، در صورت خرابی و اطمینان از مطابقت دمای داخلی غذا با مقررات دولتی

 

فیلتراسیون روغن

یک سیستم تصفیه روغن ،بهترین سرخ کن بدون روغن بازار تصفیه شیمیایی یا پودر خاک دیاتومه همگی به حذف ذرات کوچک غذا که همیشه قابل مشاهده نیستند کمک می کند. استفاده از این سیستم ها عمر روغن را دوچندان می کند. گاهی اوقات می توان سیستم های تصفیه روغن را به عنوان بخشی از سرخ کن خریداری کرد تا از مشارکت کارکنان در فرآیند تا حدودی خطرناک فیلتر روغن با سیستم خارجی جلوگیری شود. بسیاری از رستوران ها از سیستم فیلتراسیون روغن قابل حمل برای انتقال روغن زباله به محل دفع استفاده می کنند. با این حال ، حتی روغن قدیمی کاملاً بی فایده نیست. راه هایی (شامل سایر مواد شیمیایی و ماشین آلات) برای “بازیافت” روغن قدیمی به عنوان بیودیزل وجود دارد که می تواند خودروهای دیزلی را تغذیه کند. بیو دیزل امنیت انرژی را افزایش می دهد  و در نتیجه مزایای زیست محیطی زیادی دارد و حتی به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک می کند. از ریختن روغن استفاده شده ، مانند چربی ها و گریس ، در تخلیه اجتناب شود ، زیرا این امر می تواند باعث جمع شدن غذا و مسدود شدن لوله ها شده و جریان مایعات را محدود کند. این امر اغلب منجر به مرمت و نظافت پرهزینه می شود. 

 

تجهیزات جانبی

لوازم جانبی سرخ کن محصولاتی هستند که برای بهبود روند سرخ کردن طراحی شده اند. یکی از لوازم جانبی معمولی سرخ کن سبد سرخ کردنی است که اقلام قابل سرخ شدن را در خود نگه می دارد و به کاربران اجازه می دهد بدون استفاده از ابزار دیگر ، غذا را از سرخ کن خارج کنند. اسکیمر یک صفحه نمایش (درشت ، متوسط ​​یا خوب) است که به یک دسته متصل شده و برای حذف غذا از سرخ کن استفاده می شود. دماسنج یک وسیله ضروری برای سرخ کن است زیرا درجه حرارت برای بدست آوردن بهترین طعم و اطمینان از پخت غذا در دمای مناسب بسیار مهم است. برای اطمینان از سالم ماندن سرخ کن ، محلول تمیز کردن لازم است ، در حالی که پمپ و فیلتر می تواند به تمیز نگه داشتن روغن کمک کند. تمیز کردن برس ها باعث می شود تکه های سوخته غذا از کناره ها و پایین سرخ کن خارج شود بدون اینکه آسیبی به آن وارد شود.

 

سرخ کن خودکار

سرخ کن اتوماتیک دارای سیستم متفاوتی است که شامل یک واحد سبد واحد یا دو سبد می باشد که می تواند در بارگیری ، پخت و سرو غذا مفید باشد.  محفظه نگهداری یخچال دارای قسمت کنترل و پخش کننده است ، یک اتاق پخت جداگانه دارای یک ظرف سرخ کن است. اکثر سرخ کن های خودکار شامل یک سیستم تصفیه هوا هستند که بوی چرب غذاهای سرخ شده را از بین می برد. این سیستم علاوه بر این دارای یک کنترل کننده ریزپردازنده است. برخی از سرخ کن های اتوماتیک دارای ویژگی خودکار هستند تا اطمینان حاصل شود که غذا به طور مداوم در دمای مناسب و برای زمان مناسب پخته می شود.