همین سویق از آرد دانه های خشکشده انار ملازم مهم تخم آن بهدستآمده و در طب سنتی کاربردی مشابه به سویق سیب و کنار دارد. مهمترین نوع سویق که در طب اسلامی و روایاتی که از امامان آمده است، به تناول کردن آن پیشنهاد شده، سویق گندم سویق پسته سویق چاق کننده صورت است. همین ماده یک عدد از خوراکی هایی هست که استفاده از آن در ماه رمضان نیز همگانی بوده است. در حالتی‌که مصرف سویق به همین شکل برای شما سخت است، توصیه می شود مقدار کمی گلاب، عسل و یا این که شکر به آن بیش تر نمایید. برای کمتر قند خون، مصرف دو قاشق غذاخوری یار هر وعده غذایی پیشنهاد می شود به گونهای که در مدت کوتاهی مریض را از مصرف انسولین بی نیاز می کند. قطعا آن را در منزل تنظیم کنید؛ خویش و خانوادتان را از خواص سویق بی بهره نگذارید. سویق سیب پودر سیب خشکشده میباشد که یار مهم هسته و پوست آن به آرد یا سویق تبدیل میشود. ویتامین “B” در تن نقش انتخاب کننده ای در تبدیل قند به انرژی در راستای کارایی قلب و عروق دارد. به کارگیری شش هفته سویق تأثیر دوچندان مستقیم در ارتقاء قوای تن و استقامت ماهیچه ها دارد. سویق سنجد، مقوی، چاق کننده وعضله ساز، مؤثر در پرورش و تحکیم بدن، دوچندان اثرگذار جهت پرورش نوپا ها و اثر گذار به جهت خانمهای حامله و شیرده است. سویق طفل از ترکیب گونه های سویق ها شامل سویق برنج، گندم، جو، سنجد، عدس تهیه و تنظیم می شود. می توان سویق را با خرما، شیر و یا عسل ادغام کرد و ناشتا به بچه داده شود و اثر گزیده این ترکیب طی سه روز قابل تماشا است. به این دلیل، برخی از سویقها را بر شالوده ویژگی مصرفکننده یا این که خاصیتشان نامگذاری میکنند. بعضی از سویق ها را نیز به این ادله براساس خصوصیت مصرف کننده و یا خواص آن اسم گذاری کرده اند. اساسی تحلیل مواد تشکیل دهنده این ماده خوراکی می بینید که آن چنان هم خوراکی عجیب و غریبی نیست. اگر چه سویق به واسطه طبع گرم و مواد مغذی دوچندان برای تقویت اشخاص در تمامی سنین مطلوب میباشد البته این غذا کلیدی توجه به هضم آسان و مواد غنی و مقوی یک آیتم مطلوب برای تغذیه کودکان بهخصوص خردسالان میباشد.

ایندکسر